+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9910 Tuulilasin tiiviste (0,31) MANNOL

    5,72 €
    88265

    Tuulilasitiiviste on yksikomponenttinen polyuretaaniliima-tiiviste tuulilasien liimaamiseen, kun ei vaadita korotettua turvatakuuta. Sitä käytetään etu-, taka- ja sivuikkunoiden kiinnittämiseen henkilö-, paketti-, rautatie- ja erikoisajoneuvojen koriin. Parhaat tulokset saavutetaan käyttämällä ilmapistoolia.
    Täyttää Loctite TEROSON PU 8597 HMLC:n vaatimukset (spesifikaatiot).
    Vähimmäisvalmiusaika on 1 tunti levittämisen jälkeen FMVSS:n (USA) mukaan ja 4 tuntia tiukimman eurooppalaisen törmäystestistandardin mukaan.

    Ominaisuudet:
    - Soveltuu käytettäväksi mistä tahansa materiaalista, mukaan lukien alumiinista, valmistettuun tuulilasin aukkoon;
    - Korkean alkukovuuden ja poikkeuksellisen vahvojen sidosominaisuuksiensa ansiosta lasin lisäkiinnitystä ei tarvita;
    - Erittäin hyvä painumisenkestävyys;
    - Ei "ulota" työkalua kohti;
    - Suuri polymeroitumisnopeus;
    - Suuri leikkauslujuus ja korkea leikkausmoduuli. Hyvä elastisuus myös pitkäaikaisen käytön jälkeen;
    - Erittäin alhainen sähkönjohtavuus;
    - Hyvä tarttuvuus vanhan liimaliitoksen jäännösmateriaaleihin;
    - Korkea UV-säteilyn kestävyys;
    - Erinomainen tarttuvuus lasiin, keraamisella pinnoitteella varustettuun lasiin ja maalattuihin pintoihin;
    - Korkea eurooppalainen turvallisuusstandardi.

    Käyttö: Puhdista liimattavat pinnat perusteellisesti vanhasta liimasta, maalista ja muista pinnoitteista, ruosteesta, liasta, rasvasta ja öljystä. Poista rasva tuulilasin aukon pinnasta laskeutumispaikalla 9691 MANNOL Brake Cleaner -jarrunpuhdistusaineella. Kuiva. Varmista, että lasipinnassa ei ole vaurioita tai vikoja. Pinnan puhdistamiseksi ja optimaalisen tarttuvuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa hioa lasin liimausviiva pehmeällä hankaavalla materiaalilla. Puhdista liimattavat pinnat hionnan jälkeen 9974 MANNOL Lasinpuhdistusaineella ja anna puhdistusaineen kuivua 2 minuuttia. Poista rasva lasin pinnalta 9691 MANNOL Brake Cleaner -puhdistusaineella. Kuiva. Kuumenna patruuna 50-80 °C:seen 15 minuutiksi. Isoille laseille suosittelemme myös toisen patruunan esilämmitystä. Levitä ohut kerros liimaa lasin kiinnityskohtiin. Liimaa ei saa levittää lasiin, vaan sen laskeutumispaikkaan korin tuulilasin aukkoon. Levittäminen on aloitettava lasin alareunasta tasaisena kerroksena ilman katkoksia ääriviivalla ja ilman rakoja liimakerroksen ja lasin välillä. Asenna lasi aukkoon. Paina kevyesti. Lasi pysyy säädettävänä 15 minuuttia. On suositeltavaa kiinnittää teipillä ja antaa sitten kuivua. Liiman täydellinen polymeroituminen ja täydellinen kovettuminen tapahtuu 24 tunnin sisällä. Auto soveltuu ajoon 1 tunnin kuluttua, mutta jotta vältetään lasin siirtyminen, joka voi myöhemmin johtaa liiallisiin sisäisiin jännityksiin ja sitten halkeamiin, on suositeltavaa olla käyttämättä autoa tällä hetkellä. Itse auton tulee olla tasaisella alustalla. Liimaus on toivottavaa tehdä huoneenlämmössä ja kosteudessa 50-60%.

    -1+

    Tallinnan varastossa

    Available: more than 5

        • Wait
          • SCT - MANNOL
            9910
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.