+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • MANNOL Silicone Spray 200ml 9923

    2,99 €
    16293

    Silicone Spray on universaali, vettä hylkivä, eristävä ja kitkaa vähentävä aine, joka perustuu organopiiyhdisteisiin. Se on tarkoitettu muun muassa erilaisista materiaaleista (esim. metallista ja muovista) valmistettujen hankauspintojen tehokkaaseen voiteluun ajoneuvon käytön aikana syntyvien jumittumisen, narisemisen ja halkeilun poistamiseksi. Sitä suositellaan käytettäväksi paikoissa, joissa öljytuotteita ja rasvoja sisältävien voiteluaineiden käyttö ei ole toivottavaa.

    Ominaisuudet:
    - Muodostaa käsitellylle pinnalle silikonimolekyyleistä kiinteän läpinäkyvän polymeerikerroksen, joka antaa pinnalle erinomaiset vettä, pölyä hylkivät ja antistaattiset ominaisuudet, lisäksi se vähentää kitkaa, estää narisemista, jäätymistä ja korroosiota;
    - Voidaan käyttää sekä auton sisällä että ulkopuolella, muovi-, kumi-, metalli-, puu- jne. pinnoilla.
    - Suojaa pintoja ja palauttaa niiden kiiltoa, suojaa UV-altistumiselta;
    - Palauttaa kumi- ja muoviosien elastisuuden ja suojaa niitä kuivumiselta ja halkeilulta;
    - Ei sisällä mineraaliöljyjä ja rasvoja.
    - Suositellaan turvavöiden ja luukkujen rullien ja ohjaimien voiteluun, ovien, konepeltien, tavaratilan luukkujen jne. kumitiivisteiden jäätymisen estämiseen. suojaa vanhenemiselta ja haurastumiselta puskureita, jäähdyttimen säleiköitä, spoilereita, listoja, vinyylikuoria jne. suojaa kosteudelta ja vedeltä sähkölaitteita ja koskettimia.

    Käyttö: puhdista käsiteltävä pinta ennen käyttöä. Ravista ilmapalloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti pinnalle tarvittava määrä 10-15 cm etäisyydeltä. Pyyhi pinta tarvittaessa kuivalla liinalla. Älä käytä esineisiin, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. Voit levittää tuotteen kuivalle sienelle tai liinalle ja pyyhkiä pinnan huolellisesti. Vältä levittämistä lasi-, lakka- tai kangaspinnoille. Älä käytä ohjauspyörässä, polkimissa tai ovenkahvoissa.

    -1+

    Tallinna laos

    Available: more than 5

        • Wait
          • MANNOL
            9953
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.