+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9928 Epoxidkitt on kaksikomponenttinen epoksihartsiin 56g MANNOL

    2,80 €
    7157

    Epoxidkitt on kaksikomponenttinen epoksihartsiin perustuva superkitti nopeaan korjaukseen ja pitkäkestoiseen vaikutukseen. Täyttää reikiä, naarmuja, halkeamia, koloja ja kolhuja. Sekoitetaan helposti käsin ja saa minkä tahansa muodon. Suunniteltu korjaamaan kaikista metalleista ja seoksista (teräs, valurauta, alumiini, kupari, messinki, pronssi, magnesium, tina, lyijy jne.) ja kaikista muoveista valmistettuja pintoja. Sitä voidaan käyttää poistamaan vuodot kaasusäiliöstä, jäähdyttimestä, öljypohjasta, tynnyreistä, putkista jne. Soveltuu veden alla. Säilyttää ominaisuutensa 260 °C asti.

    Ominaisuudet:
    - Erinomainen kemiallinen ja mekaaninen kestävyys;
    - Kovettuu nopeasti kaikissa olosuhteissa, myös veden alla;
    - Kestävä;
    - Lopullisen jähmettymisen jälkeen mikä tahansa mekaaninen käsittely lastunpoistolla on mahdollista (poraus, sahaus, kierteitys, hionta jne.) ja sen jälkeen maalaus tai lakkaus;
    - ei sisällä asbestia ja on sähköeriste;
    - voidaan käyttää lasiin, keramiikkaan, betoniin, puuhun jne.

    Käyttö: Puhdista pinta perusteellisesti vanhasta maalista ja muista pinnoitteista, liasta, rasvasta ja öljystä. Poista rasva 9691 MANNOL Brake Cleanerilla. Kuiva. Parhaan tarttuvuuden saavuttamiseksi pinta voidaan karhentaa hiekkapaperilla. Kittiä voidaan valmistaa missä tahansa lämpötilassa ja kosteudessa, mutta optimaalinen lämpötila on +10 °С - +30 °C ja kosteus 50-60%. Purista pois putkesta ja leikkaa haluttu määrä. Soseuta käsin, kunnes saadaan tasainen lämmin massa. Tasoita ja poista ylimääräinen lastalla. Kovettuminen alkaa 15 minuutin kuluttua. Täydellinen kovettuminen tapahtuu 1 tunnissa. Veden alle tai öljytylle pinnalle levitettäessä seosta on painettava lastalla, kunnes se alkaa kovettua.

    -1+

    Tallinnan varastossa

    Available: more than 5

        • Wait
          • SCT - MANNOL
            Reference
            9928
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.