+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 2K Suojaava polyuretaanipinnoite 3:1 1kg musta Rangers TROTON

    21,63 €
    77350

    Rakennevaikutteinen 2-komponenttinen polyuretaanisuojapinnoite.

    Edut
    Suojapinnoite, jossa on erinomainen kemikaalien (öljy, bensiini, vesi, suola) ja mekaaninen kestävyys (naarmut, tahrat).
    Kestää sääolosuhteita (UV-suodattimet) ja korroosiota (korroosionestoaineet).
    Voidaan maalata erilaisille alustoille. Sitä voidaan levittää UBS-sorapistoolilla sekä perinteisellä painovoimaruiskulla.

    Substraatit
    Teräs, galvanoitu teräs, ruostumaton teräs, alumiini – pohjamaalaa pinnat 2K epoksipohjamaalilla tai 2K akryylipohjamaalilla, hio hiomapaperilla P180-P320 asteikolla, puhdista ja poista rasva (Silicone Remover Troton).
    Polyesterilaminaatit – hio hiomapaperilla P180 tai Trotonin kuitumattomalla hiomakankaalla, puhdista ja poista rasva (Silicone Remover Troton).
    Polyesterirungon täyteaineet – hio hiomapaperilla P120:sta P240:een, puhdista ja poista rasva (Silicone Remover Troton).
    Muovipinnat - poista rasva (Silicone Remover Troton), hio hiomapaperilla P240 tai Trotonin kudomattomalla hiomakankaalla, poista rasva uudelleen (Silicone Remover Troton), pohjamaalaa tartuntaprosessorilla, kuten Plastic Primer Troton. Monien erityyppisten muovien vuoksi tartuntatestaus on suositeltavaa. Älä levitä tuotetta suoraan paljaalle metallille. Rangers tulee levittää pohjustetuille pinnoille tai 2K pinta- ja pohjamaaleille kunnollisen valmistelun jälkeen (ole varovainen levittäessäsi vanhoille pinnoitteille, ohuempi testaus on suositeltavaa). Hio, puhdista ja poista pinta aina ennen käyttöä.

    Älä levitä tuotetta 1K-pohjamaaleille. Pohjusta sen sijaan aina Rangers-sovelluksen pinnat 2k akryylipohjamaalilla, 2K epoksipohjamaalilla tai 2k etsauspohjamaalilla. Odota aina etsauspohjamaalin oikea kuivumis- ja kovettumisaika ennen käyttöä.
    Älä levitä Rangersia suoraan paljaalle alkuperäiselle maalille tai suoraan auton korin osien pinnoitteille jälkimarkkinoilta.

    -1+

    Tallinna laos

    Available: more than 5

    Calculator

    Price
    Amount
    Total
    Period
    Monthly Payment
        • Wait
          • RANGERS
            12167
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.