+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9983 MANNOL Winter Diesel 0,25L

    3,03 €
    72411

    MANNOL Winter Diesel 1:1000 – erityinen geeliä estävä lisäaine, joka on kehitetty ainutlaatuisella tekniikalla alentamaan jähmettymispistettä (geeliytymistä) ja maksimaalista suodatettavuuslämpötilaa sekä kesä- että talvidieselpolttoainelaaduissa. Se soveltuu kaikentyyppisille dieselpolttoaineille ja kaikentyyppisille dieselmoottoreille (ilmakehä- ja turboahdetuille) kaikilla polttoainejärjestelmillä, jotka on varustettu dieselhiukkassuodattimilla ja katalysaattoreilla. Se ei muuta polttoaineen perusominaisuuksia, vain parantaa sen ominaisuuksia alhaisissa lämpötiloissa.

    Ominaisuudet:
    - Estää dieselpolttoaineen sisältämän parafiinin kiteytymisen matalissa lämpötiloissa;
    - Alentaa dieselpolttoaineen maksimisuodatuslämpötilaa (-36 °C asti) ja jähmettymislämpötilaa (-47 °C asti). Optimoi ja stabiloi polttoainejärjestelmän toimintaa matalissa lämpötiloissa, estää suodattimien ja polttoainelinjojen tukkeutumisen parafiinikiteillä;
    - Lisää polttoaineen palamisen täydellisyyttä ja polttaa itsensä kokonaan muodostamatta hiilikerrostumia ja tuhkajäämiä;
    - Helpottaa moottorin käynnistystä matalassa lämpötilassa;
    - Sisältää pesuaineita, jotka varmistavat kokoonpanojen ja polttoainejärjestelmän osien puhtauden;
    - Suojaa polttoainejärjestelmää korroosiolta;
    - Neutraloi vesitiivisteen polttoainesäiliössä, estäen jäätukosten muodostumisen sähköjärjestelmässä negatiivisissa ympäristön lämpötiloissa.

    Käyttö: Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Lisää dieselpolttoaineeseen tai suoraan polttoainesäiliöön ennen jokaista tankkausta tai heti sen jälkeen, syksystä alkaen; suhteessa 1:1000 (250 ml antigeeliä 250 litraa polttoainetta kohti). Itse sekoittuva.

    Huomio! Lisäaine jäätyy kylmässä ja näyttää täydet ominaisuudet vain dieselpolttoaineeseen sekoitettuna. Jäätymisvaaran vuoksi lisäainetta ei saa säilyttää alle 0 °C:n lämpötiloissa. Kylmän vaikutuksesta se muuttuu kiinteäksi eikä virtaa. Tässä tapauksessa se on lämmitettävä huoneenlämpöön, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen. Lisäainetta voidaan lisätä polttoaineeseen vain sen ollessa nestemäisessä tilassa.
    Suositellaan säännölliseen käyttöön.

    Säilyvyys: 5 vuotta valmistuspäivästä.

    -1+

    Tallinna laos

    Available: more than 5

        • Wait
          • MANNOL
            MN9983-025PET
            Reference
            SCT - MANNOL
            MN9983-025PET
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.