+372 6 727 727

Already registered?

Forgot your password?

Create your account

Enter your e-mail address to create an account.

Suomi

Ristmik autovaruosad
Mobile menu
  • 9802 Kevytmetallivanteiden korjaussarja Alloy Wheel Repair Kit MANNOL

    6,62 €
    41749

    Kevytmetallivanteiden korjaussarja - ammattikäyttöön tarkoitettu sarja, joka on suunniteltu erityisesti alumiini- ja magnesiumseoksesta valmistettujen kevytmetallivanteiden korjaamiseen, mutta se soveltuu minkä tahansa valettu, taottu, meistetty ja komposiittiautovanteen korjaukseen, sekä kevytmetallivanteista että teräkselle sekä muovilevyille ja pyörille. Soveltuu koristeellisten korkkien ja muiden vastaavista materiaaleista valmistettujen osien korjaamiseen.
    Käytön aikana pyörät vaurioituvat: ne naarmuuntuvat ja kolhuvat esteisiin törmäyksestä, ajoradan palasista, virheellisestä asennuksesta ja työkaluvaurioista auton korjauksen ja pyörien asennuksen ja purkamisen aikana. Nämä vauriot voivat johtaa teräslevyjen päästä päähän -korroosioon ja halkeamiin kevytmetalli- ja muovilevyissä, mikä voi heikentää kriittisesti niiden lujuutta ja johtaa lopulta hätätilanteeseen. Siksi kaikki levyvauriot on korjattava mahdollisimman nopeasti.

    Ominaisuudet:
    - Sarja sisältää kaiken mitä tarvitset naarmujen ja kolhujen poistamiseen ja levyjen alkuperäisen ulkonäön palauttamiseen;
    - Helppokäyttöinen;
    - Kiinnitetyllä lakalla kunnostettu ja maalattu kerros on väriltään hopeanhohtoinen, siihen voi tarvittaessa maalata mitä tahansa muuta maalia.

    Sovellus:
    1. Puhdista vaurioitunut levy tai kansi liasta ja poista terävät reunat ja kolhut vaurioituneen alueen ympäriltä.
    2. Piirrä palautusalue. Pienten vaurioiden sattuessa käytä märkää hiomapaperia korjattavan alueen ääriviivojen tasoittamiseen ja maalaa se sitten helposti.
    3. Jos vaurioita tai reikiä on suuria, sekoita korjausmassaa: purista haluttu määrä sitä matolle ja sekoita molempia komponentteja mukana tulevalla lastalla, kunnes saat harmaata massaa (käytä seosta 2-4 minuuttia, jonka jälkeen se kovettuu).
    4. Korjaus: levitä seos vaurioituneelle alueelle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia.
    5. Puhdista ääriviivat: puhdista kunnostetun alueen ääriviivat kostealla hiomapaperilla ja tasoita se kiekon pinnan kanssa. Toista tarvittaessa toinen vaihe.
    6. Lakkaus: puhdista kunnostettu alue ja poista rasva (suosittelemme 9691 MANNOL Brake Cleaner -puhdistusainetta) ja levitä ohut kerros hopeamaalia siveltimellä. Maalin tulee kuivua 1-2 tuntia ennen koneen käyttöä. Kokonaiskiinteytysaika on 3 päivää.

    Pakkaus sisältää:
    - palautusyhdiste - 1 kpl.
    - hopealakka (kestää tärinää) - 1 kpl.
    - hiomapaperi (raekoko: 1000) - 1 kpl.
    - hiomapaperi (raekoko: 400) - 1 kpl.
    - puhdistusliina - 1 kpl.
    - hanskat - 2 kpl.
    - alkoholi - kyllästetyt lautasliinat valmisteluun - 2 kpl.
    - muovinen lasta - 2 kpl.

    -1+

    Tallinna laos

    Available: more than 5

        • Wait
          • MANNOL
            9802
            Reference
        • Tarkista, vastaako verkkokaupassamme näkyvä varaosa todella etsimääsi varaosaa.